T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Ali Ersoy İlkokulu

Ali Ersoy İlkokulu

Telefon
(0312) 5436516
Belgegeçer
(0312) 5436516
WEB
https://aliersoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres
GÜNEŞEVLER MAH. TAŞDELEN CAD. NO 45 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
* Yenilikleri takip etmek ve sorgulamak. * Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için kullanmak. * Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği için yürütmek. * Ben değil biz olarak hareket etmek. * Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak. * Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek. * Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak. * Sağlıklı bireyler yetiştiren eğitim anlayışını benimsemek
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, okuma alışkanlığı olan, güncel olayları takip eden, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, kendine, sağlığına önem gösteren, her zaman bakımlı, çevre bilincine sahip, doğayı ve hayvanları seven, koruyan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
* 2018-2019 Eğitim öğretim yılı "Beyaz Bayrak" ödülü 2023-2024 Okulum Temiz Sertifikası
Öğretmen :25
Öğrenci :442
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2600
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08.50 - 14.25
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur. Okulumuzun önünden her 10 dakikada bir Ulus ve Sıhhiye yönüne dolmuş, her 15 dakikada bir yine Ulus ve Sıhhiye yönüne otobüs geçmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Celal Esat Arseven Caddesi ile Taşdelen Caddelerinin kesişiminde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ulus merkeze 6,5 km, Kızılay Meydanına 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır