ANKARA / ALTINDAĞ - Ali Ersoy İlkokulu

Ali Ersoy İlkokulu

Celal Esat Arseven Cad. No2 Altındağ Ankara
Vizyon
* Yenilikleri takip etmek ve sorgulamak. * Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için kullanmak. * Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği için yürütmek. * Ben değil biz olarak hareket etmek. * Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak. * Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek. * Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak. * Sağlıklı bireyler yetiştiren eğitim anlayışını benimsemek
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, okuma alışkanlığı olan, güncel olayları takip eden, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, kendine, sağlığına önem gösteren, her zaman bakımlı, çevre bilincine sahip, doğayı ve hayvanları seven, koruyan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
* 2010-2011 Eğitim öğretim yılı "Beslenme Dostu Okul" ödülü * 2010-2011 Eğitim öğretim yılı "Beyaz Bayrak" ödülü
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur. Okulumuzun önünden her 10 dakikada bir Ulus ve Sıhhiye yönüne dolmuş, Her 15 dakikada bir yine Ulus ve Sıhhiye yönüne otobüs geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Celal Esat Arseven Caddesi ile Taşdelen Caddelerinin kesişimide bulunmaktadır.
Okulumuz Ulus merkeze 6,5 km, Kızılay Meydanına 8 km uzaklıktadır.